Snygga grafiska posters från Dear Sam

Samarbete med Dear sam!

Att inreda hemmet med grafiska posters är det trendigaste att just nu ha på väggarna. Det behövs bara söka på hashtaggen #inredning på Instagram för se. Dear Sam har snygga grafiska posters.

Grafik i betydelsen konsthantverk benämns även i folkmun som ”konsttryck”, just grafiskt stilrena är klassiskt och blir aldrig omodernt.

Trendiga grafiska posters 

Och det är precis vad det är, hos Dear Sam fann jag stilrena grafiska posters i ljusa naturfärger, ibland annat den fina färgen “Geige” som som är ett mellanting mellan grått och beige. En färg jag bara älskar att inreda mitt hem med planscher med mönster och illustrationer i härliga färger eller svartvitt.

Dear Sam säljer fotografier, posters, som är skapade av dom själva och vänder sig till dig som älskar konst, inredning och design samt mode och har ett brett utbud som passar alla hem. 

Här kan ni se mina posters som levererade i en snygg svart kartong, det första jag lade märke till var att posterna var paketerade i papper och inte rullade. Vilket för mig signalerar extra tanke bakom försändelsen. Det minimerar riskerna till veck och känns helt klart bra! 

Första postern jag valde är denna NDA Poster från Premium kollektionen hos Dear sam. 

 https://dearsam.se/posters/nda

Arsh https://dearsam.se/posters/arch

Untitled Canvas  https://dearsam.se/posters/untitled-canvas-2

Min recension på Dear sam är att det är verkligen hög kvalité på trycket och färg utgivelsen var väldigt bra och ser påkostad ut. Kikar man djupare på deras sajt kan man se att dom samarbetat med en exklusiv pappersbruk i frankrike Clairefontaine som trycker deras posters. Jag har känt på olika posterna på marknaden och dessa är tjockare än genomsnittet och pappret  är ett så kallat  arkivbeständig som innebär att dom inte gulnar med tiden, samt är FSC, EU Ecolabel för hållbart papper för miljön.

 

Tavlor inspiration till vardagsrum/sovrum

Finn inspiration på hur du kan fylla vardagsrummets stora väggar med tavlor och väggdekorationer i trendiga utföranden. 

Ett bra tips är matcha vägg konsten med inredningen i hemmet, med tex kuddarna i soffan och få en röd tråd i hemmet. Det ger en känsla av mer personlig inredning och det känns mer genomtänkt. Tidigare bloggade jag om Stilleben, ni vet när man lägger några utvalda inredningsdetaljer i en grupp. Just tavlor är ursnyggt att hänga i grupp som en tavelvägg tycker jag, eller varför inte matcha en tavla med ett stilleben framför?  

  • Har man tröttnat på sin heminrednings är ett bra tips som är mer kostnadseffektivt än att byta ut möblerna, är att istället byta ut konsten på väggarna. 
  • Sedan uppgradera med nya kuddar, filtar, blommor och krukor för få en känsla av ett nytt hem.
  • Ett tips är att testa flytta om några möbler, vi inreder ofta längs med väggarna och det är något man bör komma ifrån om man vill inreda som en heminredare. Vem vill inte det? Glöm inte heller bort hallen, häng upp kost där!

Att matcha posters med varandra

Jag är mycket för enhetlighet och att det ska gå i ton i ton färg. Tex så vill jag gärna att det är lika mycket vitt papper runt motivet på alla posters och att det är samma nyans på bakgrunden. Jag lyckades matcha NDA och Untitled Canvas med varandra riktigt bra. 

Min inredningsstil i mitt hem är ganska så trendig och jag har typisk sekelskifte hem. Jag har nyligen målat väggarna i grått och fått in vissa inslag av färgen greige och det känns väldigt bra att få upp det även på väggarna i form av snygga posters. 

Det blev verkligen ett upplyft i min lägenhet med dessa fantastiska posters av högsta kvalitet!

 

Är du sugen att köpa hem snygga posters i bra kvalité och så borde du spana in Dear sams hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.