Bra tips

Skorengöring kittad för sommaren

Jag har precis beställt hem massor av skorengöring från Shoepanda för att fräscha upp mina skor här hemma!

Springyard är ett väldigt bra skovårdsrengöringmärke som verkligen gör sitt jobb, Nr:1 består av en Cleaning formula. När man pumpar på flaskan kommer det ett självlöddrande rengöring som är väldigt effektiv mot ingrodd smuts och saltfläckar.
Denna kan man lägga på en duk och torka av skorna, funkar super att köra på tygskor som  tex sneakers osv, effektiv ni måste testa!

Inuti skorna kan det bli ofräscht med tiden och N:4 är Refreshing Formula är en skohygienprodukt, som en skoparfym kan man säga. Den rengör och fräschar upp på in och utsida av alla skor och jobbar pro-aktivt med att förebygga att dålig doft uppkommer i skorna. Denna spray sprayar man på insidan av skon.

Det finns många typer av skorengöring  hos Shoepanda som är en e-butike online med ett stort sortiment av skosprodukter såsom skokräm, skosnören, impregnering, skoinlägg och mycket mer och dom har mängdrabatt ju mer man köper. Det är viktigt att ha bra produkter hemma för att kunna ta hand om sina skor löpande för att förlänga hållbarheten på skorna.
Jag tycker Shoepanda är riktigt bra för dom gör det så enkelt för en, genom att dom har en skoguide man kan välja vilken typ av sko man vill vårda och rengöra, tex kan man läsa mer om sneaker vård. Det är väldigt användbart nu under sommaren, är man två personer med båda vita Nikeskor och den ena impregnerar sina skor innan användning och den andra inte kommer kan tydligt kunna se vems skor som drar åt sig mer smuts. Jag har skött om mina skor regelbundet i flera år och mina skor håller så länge, så länge att jag hinner tröttna på dom. Men då kör jag en omgång med lite skovård, lägger dom i en låda och så får dom vänta på att bli använda någon annan säsong. Tex så är läder ett levande material och det behöver vårdande skovård för att inte torka ut och bli dassigt. En bekant till mig hennes skor brukar läcka under vintertid, men hon tar aldrig hand om sina skor och då spricker kanten och det börja läcka in lättare.

Sneaker Cleaning Kit

Ett par fina rengjorda skor ser alltid fräscht ut!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.