Så här tvättar man sneakers på bästa sätt

Vill man tvätta sina sneakers och hålla dom på toppnivå hela tiden så är det skovårds kittet Collonil Wash Kit perfekt för ändamålet.

Collonil Wash Kit är nämligen ett kitt som med tvättmedel som är skapat just för textilsneakers och sportskor och man kan använda det både i tvättmaskin och med handtvätt i 30 grader. Tvättmedlet skiljer sig åt mot vanligt tvättmedel, då det återställer fräschhet och djuprengör samt arbetar förebyggande mot lukt. Det är flytande tvättmedel, visste ni att tvättar man kläder med pulver är det lite som att man slänger i lite sand i tvätten då pulver blir som en friktion i sig så helst ska man bara tvätta vittvätt som påslakan med sådant och inte på kläder man är rädd om.

Vita Converse är dömt att bli smutsiga och dom är kan du tvätta lätt med detta skotvättmedel, men jag skulle rekommendera att du först börjar med att tvätta sulan för hand med en borste och rengöring. För när skorna blir blöta så kan smutsen från sulan förflytta sig till tyget på skon i maskinen då det är logiskt. Det är onödigt utmana ödet med först smutsa ner för sedan tvätta Conversen rena.

För att rengöra sulor finns speciellt skomousse-rengöring, visste ni förresten att man kan använda sig av aceton om man får som svarta fläckar på gummisulan?  Det var ett tips jag fick av någon!

Innehåll:tvättmedel 100ml och en praktisk tvättpåse i tyg. Utan fosfater. Räcker för tvätt av upp till 6 par skor (50ml per tvätt / 3 par / tvätt.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.