Shoppat italienska skor

Igår var jag ner på stan en sväng och gick in på Rizzo som har väldens rea just nu och fyndade ett par italienska skor. Jag älskar att det är rea på sommarkläder innan ens sommaren riktigt börjat och jag har inte så stort behov att behöva shoppa i förväg utan tag gärna det rean istället. Speciellt när det gäller skor som annars är så dyra om man vill ha kvalité. När säsongen är över så handlar jag exempelvis till nästa säsong och på sommar rean så handlar jag på mig det jag behöver för säsongen, more is more. Jag vill ha kläder som är anpassade för säsongen och inte ta vad som finns hemma så att säga.

Faktum är att jag utöver detta faktiskt har handlat ytterligare 3 par skor den senaste veckan  och jag håller på att arbeta upp en ny skogarderob. Det är riktigt roligt!

Jag köpte med mig dessa super bra lädersulor att ha i klackarna så att jag inte glider ur dom, samt får extra mjuk yta att gå på,  Jag valde faktiskt att gå upp en extra storlek för ha mer yta framför tårna.  Flaskan ni ser det är em impregneringkräm för skinnsulor och trots att jag själv har arbetat på Rizzo för några år sedan, så visste jag inte om denna flaska. Men jag tror att den inte fanns i sortimentet då, för det borde jag ha sett, men detta är ett måste äga i skovård om du har skor med äkta skinn sulor. Vilket i sig anser mer lyxigt.

Jag arbetade för kort tid för bli skoexpert,  men jag var väldigt bra på att sälja skor och fick en hel del stammisar under de tre veckorna jag arbetade i butiken och hann bli en av de bästa säljarena innan jag valde säga upp mig  från mitt sommarjobb i brist på tid. Det var även för slitigt jobb för mig att ensam ta hand om en butik på helgerna med så mycket kunder. En liten snofsig Östermalmsbutik skulle nog passat mig bättre!

Just skinnsulor är extra svala på sommaren och det är därför sommarskor tillverkas med skinnsulor. All denna information fick jag av en kunnig tjej som arbetar i Rizzo butiken på Kungsgatan. Helt klart värt ett besök skulle jag säga!

Jag tycker verkligen om skor så jag har nu bestämt mig att blogga mer om skor och har skapat en kategori under shopping som heter skor. Så kul!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tänkte ha skorna till denna outfit!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.