Inredning

Skapa egen fotokonst med canvastavlor

Publicerad
  • – Samarbete med bestcanvas.se –

Har du som mig tänkt att du fotar lika bra som en fotograf eller att du har en viss unik fotostil? Idag vill gärna inreda våra hem med unik kost på väggarna och då tänker jag genast, vad är mer unik än något man skapat själv? I nedan inlägg kommer jag därför ge inspiration till hur du kan skapa din egna foto-konst och gestalta din egen canvastavla för ditt hem, personligt och unikt.

Unik foto-konst med canvastavlor 

Men vad ska man fota kanske du tänker du kanske? Du kan inprincip fotografera vad som helst som kan bli fint på en tavla. Till exempel kan du skapa vackra tavlor från bilder från resa du varit på och på så vis skapa egna canvastavlor som blir unika souvenir. Faktum är att jag för några år sedan fotade fina bilder på Strömmen i Norrköping och skapade mig egen foto-konst på väggarna och dessa bilder har jag fått mycket komplimanger för.

Dekorerar väggar med målningar medan egna fina foton kommer vanligtvis att glömmas bort i lådan.

Tycker du om blommor kan du fotografera blommor och förstora upp i högupplöst gärna i inzoomat. Det finne en rad olika redigeringsprogram på nätet som är gratis som verkligen kan ge en speciell touch på bilderna. Ingen kommer tro att det inte är en professionell fotograf som fotograferat.

Nedan bild jag fotade nyligen och redigerade i Adobe Photoshop Express i mobilen. Hur fint?

Fotograf: missjennie verktyg Adobe Photoshop Express

Orkar du inte fota dina egna bilder kan du faktiskt köpa bilder från fotografer på nätet tex hos Pixabay, där brukar jag hämta en hel del fina bilder till min blogg. Men du kan även anlita en fotograf till ett bröllop, fota dina barn osv och skapa tavlor till hemmet.

Canvas tavla från : bestcanvas.se

Bestcanvas använder sig av högvärdiga konstnärs-målardukar och en stabil träkilram för sina canvastavlor. Vill du ha en tre-delad canvas, en så kallad Triptychon, är det inga problem alls!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *