Inredning

Designa sin egna canvas tavla

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.26.21

Min bror har för kala väggar och behöver lite canvastavlor på väggarna känner jag och nu ska jag hjälpa honom lite med inredningen 🙂 För tillfället är han student och har inte väldens största budget till att inreda sin lägenhet men är det något som kan göra att det ser mer exklusivt är att ha feta tavlor på väggarn, lite snygga kuddar och lite filtar! Det är dom små detaljerna som gör hemmet! Ska man bjuda hem en tjej behöver man tänka lite mer än att det är praktiskt runt datorn hehe.

Egentligen är det lite mitt fel han saknar den stora tavlan över soffan, för jag hade nämt att han skulle få min stora New york tavla men han dröjde med att hämta den så jag sålde den pga platsbrist. Därför tänkte jag att det kan man toppa med en Skyline tavla och som faktiskt till och med finare än den han skulle ha fått!

MELBOURNE SKYLINE BLACK

Om man känner att man vill vara mer unik tavla, som faktiskt Tessan hade beställt häromdagen for your info. Nämligen tavlor med bilder som hon själv fotograferat. Själv kommer jag aldrig tillskott med att fota dom bilderna till mina tavlor, men som tur är kan man få hjälp att designa sin tavla genom att välja ut något passande fotografi  från deras extremt stora bildbibliotek med tusentals bildmotiv. Det är väldigt unikt för just Photowall för jag har aldrig sett någon erbjuda detta. Oddsen att vännen väljer just samma motiv är ganska så låg 🙂

COLD SONG
COLD SONG

Den här tavlan tyckte jag var riktigt snygg

För att komplettera kan han köpa lite små plock från Ellos, deras hemsida har verkligen ryckt upp sig det senaste året. Det finns hur mycket fint som helst där.

Kuddfodral Olea
Kuddfodral Olea ellos
Pläd Elton
Pläd Elton

Att arbeta med inredning vore nog ganska så roligt faktiskt, i framtiden kommer jag lägga ner min själ i min inredning när jag bor större.

Upptate: Min bror gillade tavlan jag hittat så mycket så nu är den påväg till honom, han blev väldigt glad. Han berättade att han nu mer är mer intresserad av heminredning. Roligt att göra min bror glad med en liten tavla på posten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.