Uncategorized

Klippa youtube videos

Idag ska jag spela in en youtube video för min nya kanal, men jag känner redan nu hur ska jag lyckas klippa den. Vi får se hur detta kommer gå, ibland kan det vara bättre att lämna iväg det vs göra det själv. Men samtidigt är det svårt innan man kan något och sedan är det enkelt, det är frågan vilken vloggare jag känner som skulle kunna lära mig detta. På youtube fanns då inte mycket vettigt att tillgå!

Klippa youtube videos

Innan har jag klippt mina videos i mobilen och det har ju funkat helt ok, men kvalitén är väl inte den högsta och jag ska spela in med min kamera.

Efter googlat runt såg jag ett program på nätet man kan använda sig av: https://spark.adobe.com/

 

Får se hur jag gör, jag har inte lärt mig Photoshop ännu. Jag skulle behöva sluta arbeta för hinna med alla dessa grejer som jag önskar jag kunde. Men jag klipper faktiskt mina bilder här: https://pixlr.com

Det är super bra och enkelt och är som Photoshop men gratis! Ibland är det enklaste det bästa vs att inte göra något. Paint det har jag gått vidare ifrån för många år sedan, det var verkligen inget bra program. Har du tips hur jag enkelt kan komma igång skriv gärna en kommentar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.