Karriär

Saker som människor stör sig mest på

Är du som mig som stör dig på en hel del saker? Visst är det jobbigt att ingen är lika bra som du och jag? Det är ju inte du och jag som anser att det är fel att tugga med öppen mun som har fel.

 

Jag tänkte att jag kunde lägga in några till mindre saker jag stör mig på:

  • När någon hör av sig till mig utan att börja med meningen med ett HEJ. Har vi precis haft en pågående chatt, så hör det till sin rätt säga att hej. Du stör mig och kan inte bemöda dig säga hej?
  • När man blir bjuden på dejt och ens dejt bär en T-shirt och sporttröja över med dragkedja. Jag vill inte behöva säga: Kläd dig i en skjorta det är dresscode…
  • När någon ber mig lova saker, nej du jag lovar aldrig något jag inte själv tar upp som förslag att jag vill lova!  Lova att du inte skvallrar?? Det är inte högstadiet!
  • När någon hostar utan att hålla för munnen!
  • När jag går förbi någon och det luktar matos, köp en ny fläkt eller byt kläder, jisses!
  • När någon stoppar mig på gatan och frågar om råd utan att ursäkta sig innan. Känner jag dig? Nej, be om ursäkt att du stör mig.  Där är UK en förebild med sitt missbruk av sorry, jag säger ofta sorry efter mina 3 månaders heltidsstudier där!
  • Min vän säger: Jennie svara när du har tid än skriv ett kort ok. Det är helt rätt, korta mail där halva innehållet missat, en jobbansökan utan bifogat CV. Du framstår bara som glömsk, lat och oengagerad.
  • Människor som inte visar tacksamhet!
  • Folk som ber mig om hjälp på saker dom likväl kan göra själva bara för att dom är lata och utnyttjar människor genomgående för att dom  insett att gör dom det på fler spar dom in en månads arbetstid.
  • När det är för exakt på minuten när man ska möta någon, en 1-3 minuter tillgodo har man alltid tycker jag. Jag kan störa mig när gäster kommer för exakt.Ganska så höga krav för få finna på min lista ”personer jag tycker är vettig”!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.