Karriär

Eleganta kläder

Är det något jag aldrig skulle bära är det skjorts med snörning framtill, baddräkt som topp, sådan byxor som är mjukis material, tröjor med töntiga tryck, skrynkliga kläder och kläder som inte matchar. Men även för korta klänningar!

Jag skulle hemskt gärna ha en super bred garderob, men det får tyvärr inte plats. Men när jag väl köper hem något plagg så ser jag till att ha redan något som går att matcha den med.

När jag har lite tid över brukar jag kika på videos på Youtube som ni vet, tex så tycker jag om nedan video.

Jag vet att många tjejer/kvinnor säger att dom gärna vill träffa en välbärgad man, men så möts deras vägar aldrig. Det kan faktiskt bero på att du inte klär dig rätt och det behöver inte vara märkes plagg enligt mig. Många gånger har många märkes för att dom saknar stil och tror det kan väga upp, det kan det nog göra till viss del. Men att försöka hålla sig fräsch, tränad och enkla kläder som är stilrena kan man komma otroligt långt med. Se även till att alltid kasta kläder som är noppriga och klä dig rätt för tillfälle så att du inte bär svart en sommardag tex då du äntligen kan bära vitt. Jag älskar vitt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *