Karriär

Jag behöver ständigt utvecklas

Jag är väldigt lätt sådär uttråkad och men samtidigt med väldigt höga ambitioner, med likasinnade blir det bra. Nu reflekterat mer över saker och ting och håller på och skär ner på saker som tar onödigt tid från mig som jag kan göra vettigare av. Det kan vara vad som helst, typ måla naglarna som jag ofta inte hinner..

Idag var jag förbi en byrå jag jobbar för, det är ett väldigt utvecklande jobb och jag älskar när man säger något och någon säger, hur tänker du då? utveckla mer, eller vilka bra ideér. Det är väldigt spännande så jag ska börja lägga mer tid utvecklas i mitt yrke.

Mindre av:

Behöva mötas med kall hand och försvara vad man tycker och bevisa att man har rätt….. Just det här med att behöva ifrågasättas, det något som dränerar mig på energi. Därför ska jag minska på det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *