Skönhet

Så vet man vilken tandblekning för hemmabruk som är bra

Samarbete med Tandblekning.nu

 

Hej Allihopa. Nu i sommartider känns utseendet extra viktigt och jag brukar ta mig tiden till att ‘’fräsha’’ upp mig lite. Allt från att gå till frisören till att bleka tänderna. Dock kan just tandblekning kännas som rena djungeln. Det är svårt att veta vilka produkter som verkligen funderar och vilka som inte gör det. Samma sak med vilka som är skonsamma mot tänderna och inte. Jag känner mig extra fin och fräsch när mina tänder är riktigt vita och jag tycker att det är en viktig del i att sköta sin hygien, jag menar att se till att tänderna ser bra ut! 

Jag skulle vilja tipsa om en oberoende guide som jag hittat. Nämligen tandblekning.nu där hittar man all info man kan tänkas behöva när det är dags att bleka tänderna.  Tandblekning.nu lägger fokus på hälsa, resultat, pris och leverans. Det skulle jag säga är de allra viktigaste delarna när det kommer till alla möjliga produkter och inte bara tandblekning. 

Gällande hälsa så ser de till att produkterna inte innehåller några giftiga eller skadliga ingredienser. Dom kollar även så att produkterna följer de EU-direktiv som finns uppsatta kring peroxid-nivåerna i blekgelen. 

 

Resultatet är såklart det vi alla vill ha så bra som möjligt. Man vill ha det bästa, snabbaste och billigaste alternativet. På tandblekning.nu så hjälper dem till att leda oss rätt i djungeln bland alla produkter så att vi kan hitta de bästa alternativen.

 

Gällande pris och leverans så har de kollat upp vilka leverantörer som är billigast och snabbast. Så att vi kan jämföra och välja vad som passar oss bäst efter leveranstid och plånbok.  

 

En sak som jag tycker är väldigt bra är att de har med recensioner om olika märken på sidan. Där får man bra info om vad andra tycker om produkterna och vilka som är de populäraste bland alla märken. i själva recensionen finns det även med en jämförelse med konkurrerande produkter. 

 

De som fått den bästa recensionen 2021 är Dentway. Har du aldrig blekt tänderna tidigare så finns det startkit som ska vara väldigt enkla att använda. Gå in på Tandblekning.nu och lär mera. Jag har inte hunnit bestämma mig för vad jag ska använda för produkter denna gång och kommer definitigt att ta hjälp från detta! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.