Skönhet

Funderar du att testa fillers för första gången?

Är du som jag och älskar allt som har med skönhet att göra? Går du kanske i tankarna att testa på fillers? Eller har du kanske redan testat fillers på något ställe men vill göra något mer? Fillers går ju att använda till SÅ mycket nu för tiden! Man kan på ett väldigt smidigt och snabbt sätt göra små korrigeringar i ansiktet om man vill! Och det bästa är att det inte krävs några operationer eller ingrepp. 

Vilka fillers är de bästa?

Jag började använda fillers för många år sedan och på den tiden så fanns det inte så mycket information på nätet med tips gällande vad som var bra och dåligt. Jag önskar att jag hade haft rekommendationer att gå efter från start så att det hade blivit ett enklare val. Mitt första besök för fillers var nämligen inte alls bra. Jag var till en äldre dam som varken gav mig någon bedövning eller gjorde något bra jobb. Den upplevelsen önskar jag inte någon annan så därför vill jag nu dela med mig lite av mina erfarenheter av detta många år senare. Det finns fyra stora märken som är världskända som jag skulle rekommendera att ni hittar en klinik som använder om ni ska göra fillers. Det är Juvéderm, Teosyal, Restylane och Belotero. 

Vilka är de populäraste områdena för fillers?

Läppar, är det allra vanligaste området för fillers. Man kan ändra/fylla i konturerna, fylla ut läpparna, skapa gladare munvinklar och ta bort rynkor. Jag har fixat mina läppar sedan jag var 18 år. Det var det första området jag började med. Jag älskade det verkligen! Ett sött ansikte mår bra av en fin pussmunn tycker jag! Jag har testat göra lite olika ändringar på läpparna, så jag har både fyllt i konturer, fyllt ut läpparna och ändrat till lite gladare munvinklar. Känner mig väldigt nöjd med resultatet och kommer att fortsätta fylla på dem när jag känner att det behövs. När man först börjar med fillers så kan man behöva fylla på rätt ofta. Kanske var tredje månad eller så men när det gått lite längre tid så brukar det sätta sig bättre. Nu behöver jag kanske fylla på mina läppar vart tredje år bara.

 

Andra populära områden för fillers är kinder, haka, runt ögonen och pannan. Läppar skulle jag säga passar de flesta! Men de andra områdena skulle jag rekommendera att man går på en konsultation för innan man bestämmer sig. Olika saker passar olika bra på olika personer och de som utför dessa behandlingar är proffs på att vägleda till rätt val.

 

Seriös salong för fillers i Göteborg?

Är det något som är frustrerande så är när man inte hittar en riktigt bra klinik att gå till som man känner att man kan lita på. Då jag fått mycket frågor innan om tips i Göteborg så har jag undersökt vilka alternativ som finns där. För er som vill göra fillers i Göteborg så rekommenderar jag Citylaser i Göteborg De känns väldigt seriösa och duktiga enl. recensioner och omdömen från andra kunder. Dom arbetar även med de bästa produkterna vilket jag tycker känns tryggt. De har också ett brett utbud av andra behandlingar om man är intresserad utav att tex göra botox eller har funderingar kring plastikkirurgi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.