Skönhet

Matnyttiga tips för dig som vill bleka tänderna

Samarbete med Tandblekning.nu 

Tandblekning är en global trend under ständig utveckling. Jag har själv blekt tänderna flertalet gånger hos både tandläkaren och på skönhetssalonger. På sistone har jag framför allt blekt mina tänder hemma med så kallade tandblekningskit och whitening strips då jag anser att fördelarna är för många att ignorera.

 

Därför tänkte jag nu passa på att dela med mig av några av mina bästa tips för dig som också funderar på att bleka tänderna hemma.

Överväg att bleka dina tänder hemma

Det finns idag flera etablerade och EU-godkända aktörer som säljer tandblekningslösningar för privatpersoner. På Tandblekning.nu hittar du tydliga jämförelser av alla aktörerna och detaljerade beskrivningar av deras sortiment. Jag har personligen haft stor nytt av den sajten.

 

Vad alla aktörer som rekommenderats på sajten har gemensamt är att deras behandlingar är billigare, mer skonsamma och givetvis mycket smidigare än motsvarande behandling hos en tandläkare eller på en skönhetssalong.

 

Från erfarenhet kan jag bekräfta att resultaten från blekningar jag gjort hemma har varit likvärdiga om inte till och med bättre än resultaten hos tandläkaren.

Använd pålitliga och godkända medel

Naturligtvis kan du inte bara beställa hem vilken tandblekningskur som helst. Du måste försäkra dig om att aktören i fråga är seriös men även att de medel de använder är skonsamma och godkända. Annars löper du risken att orsaka skador på tänder och tandkött.

 

Europeiska Unionen har regler gällande vilka blekningskomponenter som är godkända för tandblekning hemma. Till exempel måste alla medel vara peroxidfria och lämpliga för mänsklig konsumtion.

Kontakta din tandläkare om du har funderingar

Vet du med dig om att du tidigare har haft problem i munhålan, om du tar receptbelagda läkemedel eller har utfört omfattande arbeten på din tänder tidigare bör du alltid kontakta din tandläkare innan du inleder en behandling. Detta för att garantera att du kan bleka dina tänder utan att riskera din hälsa och samtidigt kunna uppnå tillfredsställande resultat.

 

Så länge du följer mina råd och de instruktioner som tillhandahålls med blekningskuren du valt kommer du kunna njuta av ett kritvitt Hollywood-leende innan du vet ordet av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *