Bra tips

Så ser du amerikanska serier Sverige med vpn

-samarbete med ww.vpnportalen.se-

Vet inte om du tänkt på det eller vet om det, men tex på Netflix i Usa är det inte samma utbud som Sverige. Vissa program kommer dessutom mycket senare till Sverige och man kan inte ta del av dom utan ha tillgång till en Vpn. Vi i Europa har samma innehåll och visst blir man sugen veta vad som finns i USA?

En Vpn hjälper dig att ta del av filmer/serier från utlandet

Med vpn-tjänster  kan man lura tex Netflix att du är i USA och inte exempelvis i Sverige.

Varför du behöver rätt VPN för att få tillgång till Netflix

Netflix använder din IP-plats för att bestämma vilka tv-program och filmer för att kontrollera om du är ansluten till en känd VPN-server. DÅ kan du sonika ändra din IP-adressen och därefter är det fritt fram!

Det är känt att du inte kan kolla på Svt utanför Sverige och det är himla tråkigt. Då behöver  den som reser mycket att behöva vänta tills man kommer hem för fortsätta se eller för den som är bosatt utomlands då blir det svårt. Begränsningarna om vem som får serier/filmer  beror på  branschens tryck för att upprätthålla distributionsavtal. Då det kostar att streama, så det är helt klart värt att kring gå och se allt man vill se genom en Vpn-anslutning.

Personligen har jag inte hunnit testa denna Vpn-tjänsten ännu men om jag behöver se ett visst program så behöver jag se det. I Usa har det precis släppts en ny färsk säsong av The Hills och nu såg jag att man kan se den på MTV:se och jag är förvånad att vi i Sverige ens kunde se den serien.

Just vpnportalen.se har fokuserat på att ta fram dom bästa VPM som fungerar för oss i Sverige så att du får tillgång hemsidor, serier, film och appar i hela världen. Spana in deras sajt om du vill få kvalité för pengarna!

The hills new beginnings

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *