Bra tips

Semestra i Sverige med svenska hotell med prisgaranti

Är du en sådan som mig som mest sett Sverige från där du bor? Visst är det lite tråkigt egentligen om du tänker efter? Tänk när helgen närmar sig och du kanske tar halvdag och hoppar in i en bil för en liten kort weekend trip i Sverige till ett mysigt hotell i en annan stad.

Det behöver inte alls kosta så särskilt mycket att bo på hotell och det förhöjer verkligen livskvalitén i livet med fler minnen att se tillbaka på. Jag minns när jag och Therese tog in på Clarion Hotel Gillet och mötes med bubbel på rummet. Därefter så spa:de vi och åt godmat och avslutade med en utgång. Vilken trevlig helg som vi fortfarande minns länge framöver.

Är du sugen på att bo på hotell i Sverige?

Då ska du spana in en väldigt bra tjänst, det är nämligen en svensk hotellbokningssajt som heter hotelloo.se som har 100 % fokus på Sverige. Det enda man behöver göra är att fylla i stad, datum och så får du förslag på bra hotell till de bästa priserna. Det är nämligen så att Hotelloo tillsammans med sina partners har gjort så att du alltid ska få bästa pris på hotell i Sverige via dom.

Visste du att Grand hotell i Stockholm är Sveriges kändaste hotell?

Är det någon stad som jag är sugen att besöka så är det Västerås, det är mindre än en timme bort men dom har ett väldigt fräscht hotell som heter Steam hotell som är ett fyrstjärnigt hotell centralt beläget.

Steam hotel

Är det något jag märkt är att du får betydligt mer för pengarna ju fort du rör dig utanför Stockholm, tex så är spa-behandlingar ibland flera hundra kronor billigare på en Herrgård utan för Uppsala än i en storstad. Bokar man hotell i godtid så kan man även få ner priserna rejält och då har man massor roligt att se framemot under året.

I sommar skulle jag gärna åka ner till Göteborg och uppleva den staden utan för Liseberg, det är verkligen värt att åka iväg lite då. Ett bra tips är att ta ledigt mitt i veckorna för då är priserna betydligt lägre och det är mindre folk på hotellen då det är främst företagsfolk som bor och då dom är iväg med sitt arbete.

Har du tips på något svensk stad att åka iväg och tips på hotell du uppskattar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *