Uncategorized

Nu ska jag ta mitt serie och filmtittande till ny nivå

Ni som följer mig vet att jag älskar att se på film och serier och nu har jag äntligen införskaffat mig en ny tv och tanke på mitt intresse så har jag varit utan tv väldigt länge. Det var nämligen så att jag hade en tv som jag inte tyckte om längre som var rätt ny som jag sålde till en vän och sen har jag inte direkt känt ett behov av ha en tv förens det blev Corona och jag började vara mer hemma och ha vänner över för film. Så nu har jag en fin tv från LG som vunnit pris som har värsta bild kvaliteten.

Det blir att inviga tv:n på lördag..

Det bästa med lördagar är att det kommer ett nytt avsnitt av serien Exit så det blir nog inviga tv:n med det och äta lite dillchips. Det är tufft att äta nyttigt hela tiden under veckorna. Jag kommer köpa både Estrella och Olw för att för en gång kunna bestämma mig för vilket märke som är bäst, det går inte om jag inte har båda samtidigt för minnet sviktar varje gång. Ett bra tips, Hur väljer man en bra inomhusantenn för sin TV

 

Ps, här kan du se alla mina filmtips!

Dom i serien tjänar över 100 000 i månaden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.