Bra tips

Så kan du få semesterkassan räcka längre

-samarbete med dinareklamblad.se –

Sommar är den tid som kostar mest, vi är lediga och vill hitta på roliga aktiviteter hela tiden och samtidigt så fördubblas priserna på SJ.se tågen och andra priser går upp. Är det något jag märkt kostar mycket så är det all man man äter ute!

Ni vet när man ska till stranden och köper med sig en halvtaskig sallad som kostar runt hundringen. Det är något som är helt onödigt att spendera på och man får bra mycket mer kvalité om man tillverkar sin egna fräscha sallad, med lite potatis i för kolhydrater och färska grönsaker. Mums!

På sommaren älskar jag att grilla med och kött går ofta på kampanj i dom olika reklambladen och här kan du hitta aktuella erbjudanden online hos dinareklambland.se och spara på träden. Så smidigt!

Faktum är att jag nyligen handlade på JYSK som har värsta rean just nu på täcken mm. Så för halva priset fick jag helt nya täcken och handdukar, helt perfekt. Nu råder det extremt bra rea på utemöbler med. Se även biltema annonser, männens favorit.

Det gäller handla saker som inte är på säsong för spara in pengar och ha utrymme för förvaring. Såg en video om multimiljonär igår, dom tycker om att spendera pengar på roliga saker men som betala 300 dollar mer för flygbiljett kan dom helst slippa för att det ser dom ingen vits slösa på tråkiga saker.

Jag borde verkligen handla hem nya utemöbler nu som jag bloggar om detta! Jag hörde förresten att posten börjar delas ut mer sällan på vissa ställen i Sverige. Det är på tiden. Jag undviker att ta emot blev reklam osv så gott det går för spara på miljön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *