Att få tiden att räcka till

Jag tycker det är svårt att få tiden att räcka till, jag känner mig lite stressad. Största anledning består av min arbetsbelastning är för hög för en människa och jag har tappat motivationen på att vänta mitt liv away! 

Det finns inget mer jobbigt än att behöva anpassa sitt liv efter att man väntar på att en annan person ska göra sitt så du kan göra sitt. Jag personligen skulle aldrig klara av ha besvikna människor runt mig som bara väntar på mig. Ska man driva verksamhet gäller det att vara ajour med tekniken, vem använder USB för bilder nuförtiden? Nej där gäller det Dropbox, fientlighet mot lära sig nya saker och att inte kunna saker. Märkligt det där, själv kan jag inte 50% av sakerna jag gör men när jag gör dom så kan jag dom. Tack vara logiskt tänk och söka information på Google etc. Hur vet man om man inte kan om man inte försökt? Idioti!

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds