Dom bästa hamburgarna i Stockholm

Jag har ätit en hel del hamburgare via Wolt-appen och jag har kommit fram till vilka jag tycker är bäst hittills. Jag tycker om hamburgare som är fräscha och som inte droppar av fett. För mig ska en burgare ha sallad och tomat i sig och numera gärna ruccola.

  1. Barrels – Dessa smakade som grillade på grillen hemma
  2. Unionen smash burger – Här åt jag en tryffelburgare och det var ruccola i vilket var gott samt parmesan ost. Hade aldrig trott ruccola skulle vara gott i en burgare!
  3. Brödernas – Goda
  4. Bastard burgers 

Kommande att testa:
Burgers & Beer Odengatan

Nu märker jag att mitt minne inte är helt färskt på alla burgare jag testat och det är betydligt fler än ovan, men många är inte värda ens att nämna. En kedja jag tycker tar för mycket plats som är rätt dåliga är Phil´s burger vars hamburgare dryper av fett. Hela pappret runt om är ofta helt flottigt och dom verkar steka dom i en hög med smör.

 

Vilka burgare tycker du är bäst?

Ps få 50 kr med Wolt rabattkod med koden: Missjennie *nya kunder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.