Så kan du enkelt sänka räntan på både befintliga och nya lån

Samarbete med Finansy

Framtidens tjänst för sänka ränta och lägga om lån är här. Nu kan du slippa besöka olika jämförelsesidor och spendera tid att gå igenom listor. Listor som många gånger inte är uppdaterade, Finansy gör det enklare för dig!

Med hjälp av din mobil och en chatt-robot kan du svara på enkla frågor och så tas bra individuella erbjudande fram till dig. Finansy är internationellt företag som finns i många länder så du kan verkligen känna dig trygg. Är du som mig som börjat använda messenger till kundtjänst så kommer du tycka om detta. Med ett klick med Bankid så kan du identifiera  dig, vilket är smidigt och dina uppgifter sparas inte hos någonstans tack vara det.

Ai är här för att stanna!

Saken är den att många gånger har vi lån som kanske inte har den bästa räntan, kanske vi gått till en bank back in the days och sedan har det lånet bara hängt med. Nu idag är det få som gör fysiska besök för få ett lån och dessutom är det oftast inte så att dom traditionell bankerna ger dom bästa lånen. Jag har ingen riktigt koll på varför det är så, men det kan nog ligga i nått med att dom har dyra omkostnader som lokal och löner att betala för dom anställda. Vilket fall är det smidigt och enkelt att se sina möjligheter och det görs dessutom utan UC. Går du till en bankkontor tas alltid en UC och alla som vet om ekonomi vet att UC vill man undvika så mycket man kan.

Någon gång per år, varannat år eller liknande tycker jag att man borde ha som rutin att se över sina räntor.

Vissa människor har tyvärr så hög ränta på sina lån att när dom betalar av lånet varje månad, så är avgifterna högre än beloppet dom amorterar, så att lånet kommer inte minska nämnvärt. Du vill betala av mer på lånet än vad du betalar i onödigt dyra räntekostnader, så det är helt klart värt att spana in Finansy

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.