Med ett bättre lån kan du lösa ut dyra lån och på sikt få bättre ekonomi

– samarbete med enklare.se- 

Det som gör att många har en dålig ekonomi beror ofta på att dom har för höga utgifter relaterat till deras inkomster. Det är enligt mig inte rimligt att hälften av ens inkomster ska behöva gå till utgifter, för då blir det inte mycket pengar kvar att leva på. Livskvalité är viktigt för mig och det är viktigt att ha budget för att hitta på roliga aktiviteter.

Jag har talat med en hel del människor som berättat att dom lever på marginalen varje månad. Dom kan ha ungefär 1000 kr – 2000 kronor att lägga på nöje/kläder varje månad och som vuxen kan jag tycka att det är lite lågt, då vi som studenter hade 1095 kronor i studiebidrag per månad.

Men nu finns det Enklare.se som förmedlar lån online

Jag kan tänka mig att många drar sig för att gå förbi sin bank och låna pengar, även fast att dom vet att dom borde göra det för att få en bättre privatekonomi. Men att behöva berätta till en bankman om ens dåliga ekonomi och vad man vill ha pengarna till kan vara känslig ämne. Men nu behövs inte längre fysiska möten, för du kan nämligen enkelt ansöka om lån online med bankIDDet kostar heller inget att ansöka om ett lån och att jämföra lån och du kan enkelt låna upp till 500 000 kr

Dessvärre vara kan det vara så att en person som har många lån har en dålig kreditvärdighet för den tagit många UC.  Men på enkla.se tas det endast en UC och du kan se vilka aktörer därute som kan erbjuda  dig lån och till vilka villkor. Riktigt smart, eller hur?

Betala lånet i rätt takt

Det jag har förstått att många väljer att betala av sina lån för fort. Det är ingen tävling hur fort du betalar av ditt lån. Åter igen det är snarare mer viktigt att få bra lånevillkor och ränta än att betala tillbaka sådana summor att du själv får äta snabbmakaroner halva månaden.

Jag tycker att ska man låna är det för att få ett bättre liv, samt att man ska alltid ska jämföra lån som du kan göra hos Enklare.se

Det gäller att ha en vettig balans, det kan vara jäkligt smart att låna pengar emellan åt när en affärsmöjlighet dyker upp. Men det är inte bra att ta lån för låna ut till andra, tänk på det!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.