Ekonomi

Dyra räntor eller åka på drömresa? Valet är ditt

Sitter du varje månad med dyra räntor som tömmer ditt bankkonto? Samtidigt som du drömmer om att åka iväg på din drömresa? Varför inte göra något åt det. Genom att samla dina existerande dyra lån och krediter kan du sänka dina räntekostnader och få mer pengar över varje månad.

Innan du ansöker om ett samlingslån så är det viktigt att du jämför innan du väljer. Men att själv jämföra alla de olika långivarna och bankerna som nu finns på marknaden kan vara en omöjlig uppgift. Som tur är så finns det något som heter låneförmedlare som du kan använda dig av för att både göra jobbet snabbare, och enklare. Du skickar nämligen bara in en ansökan, sen skickas denna vidare till ett flertal olika långivare och banker. Därefter blir du kontaktad med låneerbjudanden av de långivare som är villiga att låna ut till dig. Sen är det bara att själv välja och vraka bland dessa erbjudandena, i lugn och ro. Via Pengino.se kan du ansöka om att samla lån mellan 5 000 till 500 000 kr och få låneerbjudanden från fler än 20 olika banker och långivare. Återbetalningstiden väljer du själv, mellan 1 och 15 år. Du har alltså stor möjlighet att skräddarsy lånet efter dina behov.

När du väl lyckats sänka dina räntekostnader kan du börja kolla runt och boka den resan du drömt om. Även här rekommenderar jag att du jämför innan du bokar. Tjänster som Skyscanner och Booking.com har gjort detta väldigt enkelt och det har nog aldrig funnits en bättre tid att vara kund än just nu. Internet har fört över makten från företagen till privatpersoner genom att öka transparensen på marknaden. Så missa inte chansen att dra nytta av alla dessa nya fördelar och skäm bort dig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *