Uncategorized

Så här gör du för att ett rött läppstift inte ska flytta ut

Nu tänkte jag berätta om en fantastiskt produkt från Färg som svenskt sminkmärke med riktigt bra smink i hög kvalité. Jo så här, med denna fantastiska penna låser du in sminket.

KYSS SÄKRA DITT LÄPPSTIFT

Är ni som mig vill ni ha läppstiftet på plats, jag vill inte undvika färg pga att det är för jobbigt få det sitta och få det snyggt, jag älskar därför denna KISS PROOF – LIP PRIMER

Det är ett prisvärt och enkelt knep för 149kr, spring och köp om ni inte äger, det är ett måste. För den late finns det en butik på Karlavägen.  Produkten funkar som en primer för läpparna. Jag gjorde så att jag lite utanför där jag max ville färg skulle vara för låsa in läppstiftet ”som en kant”. För min del sitter läppstift bäst om dom inte är för mjuka, det ska vara lagom krämigt och så använder jag läppenna i liknande färg med. Ett tips är att ta concealer och dra med en tops runt munnen ett extra varv! Nej tack till läppstift som rinner ut, slipp det du med en läpprimer och denna är super från Färg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *