Uncategorized

Hur bra är en primer – före och efterbild

  • Jag har länge tänkt tanken, hur bra är en primer? Jag har testat olika men inte sett något vidare resultat. Så nu har jag testat det svart på vitt med en primer från Gosh som heter Primer plus Base plus+ Skin adapter Anti- pollution på halva pannan. Denna hade jag under sminket en dag då jag fick mycket komplimanger om ”perfekt hy”. Lägger upp den bilden nedan.

Jag var extremt nöjd med sminket och jag använde primer och foundation från Gosh copenhagen.

Se för er själva, denna primer funkar!

Ser ni hur slät den vänstra sidan är efter jag lagt på Primer och foundation? Porerna är som borta. Så stora porer jag har när man kollar nära, det måste jag för försöka minska på, men idag är min hud torr förvisso.

Jag haft turen att gå pressutskick på Gosh, annars hade jag kanske aldrig kommit i kontakt med märket redan nu. Det ä jag väldigt glad över 🙂

När jag jämfört så här svart med vitt med primer vs inte primer vill jag inte vara utan. Helt klart, primer på nyår it is. Hoppas ni ska göra något trevligt nyår?

Jag ska på tre-rätters middag och innan dess ska jag lägga 2 timmar på att fixa mig med trevlig musik och lite dryck. Att stressa en nyårssmink klarar jag mig utan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.