Uncategorized

Apoteket lanserar ny make up- Apoliva

Nu i dagarna så lanseras Apotekets egna varumärke ”Apoliva Makeup” som är dermatologiskt och oftalmologisk testad make up som är snäll mot huden. (dvs inte testat på djur)

Make up serien består av basprodukter som i klassiska färgställningar. Samtliga produkter är fria från parfym, alkohol och konserveringsmedel (exkl. mascaror). Produkterna sägs passa samtliga hudtyper och rekommenderas för människor med känslig hud. Apoliva makeup består av 50 artiklar. Med allt från flytande foundation, mattande kompakpuder, trio-concealer, mascara, rouge, ögonskuggspaletter, ögonpennor, brynpennor samt läppstift, läppglans och läppstiftpennor.

 

Jag valde att testa detta som jag fick som gåva på Daisy beauty expo 2017

Foundation (169kr), rouge, läppstift, ögonskugga, puder (159kr)

Jag fick en den varma ögonskuggspaletten, jag tog försiktigt skugga men ändå smulade den en hel del.

Så här blev resultat, här har jag lagt tre lager foundation för den var så tunn, läppstiftet flöt ut väldigt lätt på mina läppar och sprack.

Även rougen smulade en del

Sammanfattning:  Nu blir det hårda betyg, jag vet att dom lagt mycket tid på detta smink och jag hade höga förväntningar. Jag skulle inte påstå att foundation passar alla hudtyper. Jag har väldigt ljushy och den är för gul och då har denna blivit utprovad för mig. Apolivas foundation lämpar sig inte för mer en ett lager på huden och med ett lager täcker din inte nämnvärt.

Innan jag sminkat mig har jag grundat med fuktkräm, primer under detta smink. Min ögonskugga är en enda grå skugga nu. Läppstiftet flöt ut för lätt, sedan satt den inte ens fast hårt i hållaren. Den svajade när jag satt på mig den. Så det var svårt applicera.

Betyg: Inte så jättebra, passar nog äldre människor mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *