Hälsa

Så här föryngrar du din hud 10 år

Det är inga dyra krämer som behövs för att man ska se ung ut, hemligheten är motion och att svettas.

Jag vet att jag lyfter upp mig själv ofta som exempel i min blogg men jag ser verkligen yngre ut än vad jag är om man jämför med många andra i min ålder. Hela mitt liv har jag utövat motion, mängder med cyklande, massor av Pw:s och träna på gym dom senaste åren.

Nu finns det en studie över 2 grupper människor” I försöket fick ett 20-tal individer i 60-årsåldern utsätta sig för en tre månader lång behandling. Före och efter tremånadersperioden togs hudprover från ”icke solbelyst hud” (läs: skinkan), vilka analyserades i mikroskop av en grupp forskare. Dessa jämfördes därefter med prover som tagits från samma individer innan behandlingen påbörjades.”
Forskarna tittade på hur tjocka olika hudlager var, hur mycket kollagen (ett protein som ger stadga i olika typer av vävnad) och hur mycket mitokondrier, ett slags ”kraftstationer” i kroppens celler, som hudcellerna innehöll. Allt detta är sådant som påverkas i huden när vi åldras.”
Källa

Skärmavbild 2017-07-26 kl. 12.04.56

Individerna som genomgått behandlingen hade yngre hud. Mycket yngre. Det motsvarade upp till tio års föryngring.

Det enda dom hade gjort var att träna, träna är hemligheten till att se ung ut. Det föryngrar huden! Dom som har hundar borde se yngre ut men jag vissa med hundar går knappt med sina hundar. Jag ryser för läderhud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.