Hälsa

Börjat med kollagen i pulverform

Jag har börjat med Kollagen i pulverform från Oceanhealth. När vi blir äldre minskar kroppens förmåga att bilda kollagen.  Jag har därför börjat med kollagen som kommer från Oceanhealth som har bra priser och hög kvalité.  

Kollagen

Kollagen, är ett kroppseget ämne som finns i all bindvävsstruktur, så som leder, brosk, hud och hår. Kollagen som tillskott används därför just för att stärka kvalitén på något av dessa områden. När vi blir äldre slutar kroppen tillverka kollagen och ja det det blir ju sämre därmed. Jag kommer äta detta nu 3 månader och så ska jag följa upp här i bloggen hur jag känner mig i kroppen och huden.

Det finns många typer av kollagen på marknaden och den från Nutricoll är väldigt naturlig kollagen (collagen) som kommer från torsk fångad i Norge.

Kollagen  (collagen) behövs för musklernas och hudens elasticitet. Det är fukt bindande och uppfyllande vilket betyder slätare hy.

• Bio-active peptides
• Snabb upptagning och naturlig effekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.