Börjat med kollagen i pulverform

Jag är kör vitaminer och Reserol men inte kollagen förens nu!

Med åldern som kommer får många ett ryck att det finns inget pris för hålla sig vital. Samtidigt har man inga garantier mer än vetenskapliga studier på alla kosttillskott man kan äta. Men jag har sett bilder på två tvillingar varav den ena rökte och såg 10 år äldre ut. Lite så här tänker jag med kollagen, nått bra medför det och jag tar det hellre än inte! Detta kollagen kommer från Oceanhealth som har bra priser och hög kvalité.  

kollagen nutricoll marint kollagen

Igår gjorde jag en smoothie med kollagen i, denna har smak av jordgubb

kollagen
Nutricoll marint kollagen

 Lilla burken kostar, 199kr och innehåller 150gram och stora kostar 269kr och innehåller 300gram. 

 

Kollagen

Kollagen är ett kroppseget ämne som finns i all bindvävsstruktur, så som leder, brosk, hud och hår. Kollagen som tillskott används därför just för att stärka kvalitén på något av dessa områden. När vi blir äldre slutar kroppen tillverka kollagen och ja det det blir ju sämre därmed. Jag kommer äta detta nu 3 månader och så ska jag följa upp här i bloggen hur jag känner mig i kroppen och huden.

Det finns många typer av kollagen på marknaden och den från Nutricoll är väldigt naturlig kollagen (collagen) som kommer från torsk fångad i Norge.

Kollagen  (collagen) behövs för musklernas och hudens elasticitet. Det är fukt bindande och uppfyllande vilket betyder slätare hy.

• Bio-active peptides
• Snabb upptagning och naturlig effekt

Tävla vinn du pulver med 🙂 HÄR   Sista dagen imorgon!

 

*jag har fått pressutskick på detta och jag är genuint glad att testa detta!

Kommentera