Bra tips

Roliga presenttips som inte kostar så mycket

Samarbete med Fyndiq.se

Ibland behöver man hålla igen på budgeten och finna roliga presenttips som inte kostar så mycket. Så därför så tänkte jag berätta om en butik på nätet som heter Fyndiq.se som är en sajt som säljer allt mellan himmel och jord till riktigt bra priser. Det är en marknadsplats där många aktörer samsas under samma tak och det är så bra priser att du slipper handla från Kina och få lång leveranstid och betala tull.

Här i Sverige så är saker generellt sett betydligt dyrare än tex Usa, Spanien och det är underbart att det äntligen har kommit fler lågprisbutiker till Sverige. Vi kanske inte pratar om det, men även dom med god ekonomi handlar där. Igen vill betala mer än nödvändigt och varför skulle dom vilja göra det?

Presentavdelning med presenter för alla

Det finns många olika avdelningar i nätbutiken och jag skulle säga att det är omöjligt att inte hitta något bra present att handla. Speciellt på Fyndiqs presentavdelning där du kan finna presenttips som är anpassande till vem du vill handla till som: Till henne, till honom, flickvän, pojkvän, till farmor och morfar, mormor och morfar, julklappar och så vidare!

Här är några bra present tips

Ha marknadsvärdet i åtanke när du handlar present

Ett gott råd från mig som är bra på shoppa online, känn ingen skuld att du köper är en skit billig present utan du ska gå på marknadsvärdet. Ju billigare och högre marknadsvärde desto värdefullare present. Då du extra generös!

Slå in dina paket paket DIY

Ett annat väldigt bra tips för att få den lyxigare känslan är att satsa på att slå in presenten vackert, och här finns det mängder med fina presentpapper. Har du någon gång varit i en lyxbutik och handlat kanske du fått erfara att det tar längre tid få sitt köp vackert inslaget än vad det tar att välja ut den. Så att mitt tips är att satsa på presentationen och slå in paketet fint.

Box+ papper+snöre= fint

Undvik att slå in packet utan låda, att slå in packet så att man kan se vilken form det är och vad det innehåller är inte så prydligt skulle jag säga. Så väl hemma när du får en låda över spara den till kommande online köp, den är perfekt att lägga presenter i. Om annat har Fyndiq även boxar att köpa. Kika på Pinterest och sök på ” gift wrapping” ”gift wrapping ideas” så kommer du finna mängder fina tips hur du kan slå in paket fint.

Pinterest.com, gift wrapping

Tips ha ett förråd med färdiga presenter hemma 

Ett väldigt bra tips är att avvara en låda eller ett skåp med presenter, chokladaskar, papper för inslagning av paket. För om du blir spontant inbuden på en middag, kalas, eller någon fyller år så är du förberedd. Då behöver du komma med den dåliga ursäkten jag hann inte handla något du får din present i efterskott. Detta är något jag själv burkar göra och det är så smidigt att alltid känna sig förbered!

 

Säger ju det Fyndiq har allt, men så har dom nästan 3 000 000 varor i sitt sortiment!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *