Bra tips

Vägen till en mors hjärta med nås unika mors dag-presenter

– Samarbete med Livehome.se-

En mor kräver oftast inga dyra presenter, en mor uppskattar presenter som ofta har något med hemmet att göra. Kanske att du hjälpt till och städat, ger henne viss inredning som hon länge velat ha men ej tagit själv råden att köpa. Det är därför mors dag är sådan dag att få ge en present som du kommer få uppskattning tillbaka många gånger om. För så är en mor, en mor ger mer än dom får, främst i kärlek men i omtanke. Är det något jag vet föräldrar älskar så är det när det är rent och snyggt i hemmet och därför tycker jag att en aroma diffuser är en perfekt mors dag present då den ger den extra fräscha doften i hemmet som förlänger känslan av ett nystädat hem. Hur bra är inte det?

En Aroma difuser är enkel att använda man fyller den med lite vatten och sedan 1-3 droppar och så sprids hela rummet med god doft. Enkelt och smidigt med andra ord och det blir betydligt mer prisvärt än att använda sig av doftljus som faktiskt på sikt kan bli väldigt kostsamt. Om man skulle råka glömma att stänga av maskinen, så är det ingen fara då den stänger av sig själv efter 10 timmar. Med en timer kan man alltid se till  att maskinen har startat någon timme innan man kommer hem från jobbet och vips så möts man av väldoftande hem.

Just väldoftande hem är väldigt väsentligt med hur människor uppfattar dig, vi dras gärna till människor som vi känner har det lite extra ordningsamt och fräscht i hemmet. Det ska givetvis inte behöva gå till överdrift för det kan ha motsatt effekt.  Men finns inget mer trevligt än gå in i ett badrum som doftar gott, som har fina handtrålar och ljust och fint.

Om du nu inte denna produkt fall dig i smaken finns det mycket andra bra presenter på Livehome.se , så det är inga problem att hinna beställa hem i god tid då mors dag är den 25/5-2019.

För att göra shoppande roligare är kan man fokusera på sig själv och handla hem det trendigaste inom inredning. Det är ovanligt brett  sortiment och om man är som mig som uppskattar goda sköljmedel, inredning, rengöring och kroppsvård är ultimat.

Ni ser ovan bild på hur jag ser framför mig en mor dag med blommor, en Aroma difuser och en härlig god middag med familjen. Den amerikanska idyllen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.