Julkänsla på stan

Idag var jag iväg på en Pw med en vän och vi passade på att gå förbi NK. Vad fint det var!

Vore roligt ha en miniatyr jul värld hemma någon gång, jag har sett att vissa lägger flera dagar på att bygga dom. Jag hade nog velat göra en modell som går förflytta så jag kan ha samma varje år och fortsätta bygga. Detta påminner om när jag var liten och byggde lego, det var på en helt annan nivå kan jag säga!

 

Jag fann en fin lykta idag, lik en annan jag kikat så jag slog till från Favoritbutiken på Karlaplan:Familjen Fogelmark….. besök gärna den om du behöver julpynt och annat i inredningsväg. 

Jag tycker om butiker med handplockat sortiment med lågt till högt i pris! Perfekt butik för att handla presenter ifrån!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.