Promenad dejt förfrågan

Idag fick jag förfrågan om en promenad dejt, ett märkligt upplägg. Jag berättade att jag kan tänka mig ses om det är en promenad med ett mål, kanske en god fika eller dylik. För jag anser anser att sådana dejter är för dom som inte vill spendera en krona på sin dejt och sådan är inte jag. Ska jag lägga ner tid göra mig fin för en promenad?

Jag tycker inte om hur det börjar gå utför, promenader hit och dit, fika, nu har jag inte haft oturen bli bjuden mer än en fika dejt men även där känns det sådär. Den killen frågade vad jag ville ha och sedan skulle jag ändå betala för mitt egna, herrgud frågar du vad någon vill ha så är det en indikation att man vill bjuda. Han fick betala det ändå…vilken tråkig dejt det var på Espresso house, inte ens ett hotell.

Jag talade nyligen med en killkompis som är av äldre slaget, han berättade att han aldrig någonsin ska ha en fika dejt mer och att en dejt bör innehålla mat och vin. Han är alltid sådan gentleman, bjuder alltid när vi går på luncher och jag kommer i sin tur med goda tips om hans verksamhet. Vi har alltid så trevligt!

Den här jämställdheten “slappheten” börjar gå för långt, jag är ingen flicka som tas på fika… och vet ni han som bjöd ut mig promenad dejt drog sig ur och tackade för sig. Lika bra, vilka skor har man ens på sig på en sådan dejt? Jag föredrar klackar..

Minns när jag sist bjöd ut en kille, då fick jag planera upplägget och så bjöd han.. det var super trevligt vi började på Guldbaren.

Nu handlar det inte om enbart att bli bjuden, men tänk om du går ut och äter med din familj och så säger föräldrarna till varandra kan du swisha hälften? Det känns som en bra liknelse, så pinsamt! En man ska kunna ta hand om sin familj och visa sig bra utåt.

5 comments / Add your comment below

 1. Finns ju alla sorter. Dålig stil att inte ens bjuda om du frågar mig…Men du kanske har för låga förväntningar/krav…? Bara en teori. 🙂

  Dejtade en kvinna ett tag som brukade ställa sig vid dörrar och vänta på att jag skulle öppna dem åt henne, själv bad mig bära hennes kassar, ville låna min tröja att sitta på så hon slapp smutsa ned sig…Skojade om att jag väl kunde lägga ut min jacka över vattenpölen, “Eller lägga dig på rygg i den själv som en riktig gentleman, så jag kan trippa över dig för att komma säkert till torra land igen och slippa förstöra klackarna, haha!” Gjorde det mesta på ett lite retsamt sätt och med glimten i ögat…Men det märktes att hon var van vid att killar försökte imponera på henne och hon gjorde det till en riktig utmaning för mig, lät mig verkligen jobba för det. Jag gillade det – just utmaningen och att hon verkligen testade mig för att se om jag hade vad som krävdes. 🙂 Sägs ju att man mest vill ha det som är svårast att få…Det man verkligen måste kämpa för. Kanske ligger något i det ändå.

  1. Intressant,men den kvinnan lät extrem.jag tycker ju ändå att ska man bjuda ut någon och ta dennes tid kan man väl ändå bjuda till något vettig aktivitet. Jag går ofta runt Djurgården på Pw det känns därför inte så unikt.Det finns många som vill bjuda ut på dejt och vad den bjuder ut på spelar in. Snålisar går bort!

 2. “Jag gillade det – just utmaningen och att hon verkligen testade mig för att se om jag hade vad som krävdes.” Hon tyckte att du var en “loser” och ville inte ha en djupare relation med dig är det intryck jag får. Den svenske mannen är fet, otränad, tatuerad, obildad utan umgängesvett och fattig med dåligt arbete utan karriärmöjligheter, ful frisyr och i Stockholm en rosa skjorta utspänd över den feta buken – usch! En riktig man vet att han “har vad som krävs” precis som en riktig kvinna vet att hon “har vad som krävs”. Svenska män är ett dåligt skämt!

 3. Var träffar du alla konstiga män? Personligen tycker jag att de “dater” när något oplanerat har hänt har varit mest minnesvärda och roligast. Fast svenska män är oförstående drumlar för kvinnan måste få chansen att klä upp sig. Det tycker kvinnor är roligt men det begriper helt enkelt inte svenska män.

  1. Det var en från Tinder, jag har verkligen svårt för svenska män för dom vet inte hur man är en gentleman.

   Jag är ingen vanlig tjej, jag vill omtänksam man och dom ända jag haft turen finna är av det äldre slaget!

Kommentera