Dejtingliv vad kan man hitta på

Ännu har jag inte flugit helikopter på en dejt, men det är något som står på min to-do-list. Som min vän sade: Jennie dina drömmar om ett liv som 50 Shades of grey kommer nog aldrig slå in. Något får vi hoppas det blir för normal is boring…

Ni som följer mig vet att jag är lite bekväm när det gäller att resa och jag hade mer än gärna bara blivit hämtat med för att åka ut till en helikoptern som flyger oss till en privat destination. Tex ut till ett skärgårdshus för en stillsam helg. En vän till mig dom har egen helikopter platta på deras landställe för långväga gäster, det är ju helt perfekt. Ni hör ju mig, jag är grym på att drömtänka haha!

Dejting aktiviteter

Det här med att gå på dejts är ju faktiskt ganska svårt när det gäller att hitta på trevliga aktiviteter att göra, ofta blir det en middag eller drinkar. Det har ju hänt jag varit och bowlat 2 gånger, men just aktiviteter som är jobbiga är inte riktigt my cup of te.

Men att att flyga helikopter kan ju alla göra. Tex reser du till Malmö kan du ta en guidad helikopter tur över Malmö tur för 995 kr och det är ju inget alls för 20 minuter. När man flyger kan man se alla olika slott och gårdar som finns och få en helhetsbild.  Om någon bjöd mig på detta hade jag känt att det var något extra faktiskt!

Att bjuda in på en hotell natt tycker jag är lite väl att göra på första dejten. På första dejten tycker jag att ska man helst fokusera på att hitta på spännande aktiviteter. Går man för fort in på vardag, så tappar det spänning. Att hänga runt i mjukiskläder det hinner man gott väl gör senare. Jag håller på att gå på lite dejter faktiskt och det gäller ju att fundera ut vad man vill testa. Att bjuda på en avsmakningsmiddag, däremot det är en perfekt aktivitet.

Nyligen ville jag gå till Miss voon. men dejt orkade inte så upp den kvällen och inte heller bokat bord så det blev inte det. Det är ganska så osexigt att inte planera dejten, att vänta till sista sekund innan man ses och boka något då. Då får man det sämsta dvs, resterna. Efter diskussioner med vänner så är det väldigt så att många går på många dejter så att det blir för dyrt att bjuda ut på en vettig dejt.

Det minsta man kan begära är väl att man inte ska behöva öppna tunga dörrar på dejten, det fick jag göra på den senaste och det var inte så trevligt. Det är viktigt att ha i åtanke att har din dejt klackar kommer denna troligtvis inte vilja gå runt hela stan… Det känns alltid lite lyxigare när ens dejt bokat en taxi åt en som hämtar än. Det är inte det lättaste att få till en bra dejt, men man kommer långt med lite champagne… gärna Pol Roger för min del.

En reaktion på ”Dejtingliv vad kan man hitta på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.