Att hitta en dejt Alla hjärtans dag

Samarbete med nätdejtingtips.se

Nu är det inte långt kvar till Alla hjärtans dag och jag har fått förfrågan om jag vill hänga med på ett Alla hjärtans dag event den dagen. Något jag tackade nej till. Snart blir alla som är singlar påminda lite extra att dom är det. Att hitta en vettig person att gå på dejt är väldigt svårt, själva dejting perioden tycker jag kan också vara lite svårt med att ”hitta på roliga aktiviteter”.

När man väl övergår till förhållande fas så vill i alla fall jag gärna ha något att se tillbaka på tiden när  man faktiskt dejtade och blev uppvaktad innan man klev in i tråkiga vardagen.

På de senaste dejterna har jag varit på skaldjursplatå och druckit Champagne, drinkdejt på Guldbaren en annan gång med mera.

På senare tid har jag sett att nätdejting har gått till att få mer fokus på att vi ska finna någon som passar våra värderingar, det finns  mer nischad nätdejtning. Nischade dejtningsajter tror  jag framtiden . Att enbart gå på utseende säger inget så mycket om den andras personens personlighet är och troligtvis leda till att du spenderar tid med någon som inte passar dig över huvudtaget.

Det är tyvärr är det väldigt vanligt att män helst vill undvika att chatta för länge innan dejt, för att inte slösa tid om det ändå inte kommer leda någon vart . Men om man inte fått ta del av det som vi kvinnor ofta upplever är viktigt, som: längd, arbete, bor, barn eller inte, rökare. Vilket är det minsta man vill veta innan en dejt,  så skulle jag säga att man ändå inte täcker personligheten och den andres värderingar om livet.

Saknar man grundfakta att gå på inför en dejt är det väldigt hög sannolikhet att man faktiskt inte kommer att matcha med varandra i verkligheten och något som jag personligen upplever är att man ofta gillas för ens utseende istället för vem man är.

En punkt jag glömt att ta upp, som tyvärr drar ner chanserna till att matcha på en faktiskt dejt är när man inte använder sig av färska profilbilder på sig själv. Ska du ut och nätdejta bör du precis som du söker ett arbete, fräscha upp din portfölj av bilder av på själv. Undvik bilder i bar överkropp, bilder där du borstar tänderna (why??? gråter) eller andra bilder där du deltar i grisig fest!

En trend som också råder är att skriva ut sina bokstäver i dejtingprofilen på vilken personlighet man är efter dom gjort tester 16personalities. Det är nog i trenden med att vi vill undvika gå på fler nitar. Dejting med personlighetstest tror jag har högre chans till att faktiskt generera match. Är det inte utskrivet kan man kanske be den man talar att ta testet, vad vet jag! Jag har faktist läst en studie att människor som träffas över nätet brukar hålla länge, minns inte riktigt så mycket mer men jag tror det rör sig om att man gallrar ur en en del.

Hur man eliminerar dåliga matcher nätdejtning dejting är svårt, har ni tips så kommentera gärna för att göra inlägget ännu mer relevant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.