Tips på hur du köper en bra mordagspresent

-Samarbete med Presenttipsen.nu-

Det här med att köpa morsdags present är inte alltid det lättaste och ofta är det något som vi kanske köper i sista minuten. Det var ju trots allt bara 364 dagar sedan den förra morsdag hehe, så det tidsramen räcker ju inte för alla. Dom bästa presenterna är dom som har en tanke bakom sig. 

Men vad ska man köpa för morsdag present då? Här gäller det att lista ut vad personen vill ha, börjar du fråga dagarna innan så är det ganska så uppenbart. Men om du och mor tex gått på stan så kanske denne uttryckt sig att det här skulle man ha. Ta då fram din mobiltelefon och gör en anteckning på det och spar till senare. En sajt som jag verkligen tycker har mycket bra presenter är Presenttipsen.nu. 

Mor dags presenter

Föräldrar, speciellt mammor är ofta lite mer för det här gulliga stuket, där är tryck med “Mamma och hjärta” – tex en morsdag sten något som ofta uppskattas mycket. Mammor har gärna gulliga saker som påminner om dig på deras kontor. Du vet det du själv tycker är lite töntigt, men vem vill inte uppfattas som bäst när allt kommer till kritan?

Mammor  tycker mycket att koppla av och det finns olika paket man kan välja på som: Restaurangbesök för Två, Öl och ost provning, Chokladprovning och mycket mer. Morsdag är den 25 maj om du inte hade koll på det. 

Det är bättre satsa på något genomtänk present och kanske gå ihop med syskonen för få möjlighet att köpa lite dyrare present. Personligen tycker jag det är roligt umgås med äldre människor så en aktivitet för två där du själv följa med är perfekt, så slipper det känna som om du bjuder någon okänd på köpet. Trots allt är det dom trevliga minnen som vi minns när vi blir äldre och kan prata och se tillbaka på.  Barnens dag dag firas den 20 november varje år det kan ju vara värt att nämna efter du gett presenten, en minst så lika viktig dag!

Om du ändå känner att svårt veta vad du kan köpa, ring din mammas bästa vän och hör dig för. Men jag tror inte du kommer behöva det dock, då det är någon gamling som suttit och valt vad dom tycker är bra och sammanställt det på dom bästa mors dags presenter åt dig på ett och samma ställe. Så enkelt!

 

Kommentera