Bra tips

Pimp my ride med snygga fälgar

 

Här är ett tips som främst kanske är åt män?  men jag har en hel del män som läser min blogg.  Eller tjejer som vill ha unik look på sina bilar. Vet inte om ni kan något om fälgar men det är ju det man har på bil däcken för få en lyxigare touch. När man köper en bil ingår oftast fälgar i stål och som inte är av de vackraste designs om du inte köper en BWM eller liknande.

Många gånger kanske du tycker att det vore nice ha vissa fälgar som dyrare bilar har men att det skulle se konstigt ut om du hade ett helt annat märke på fälgarna än vad din egna bil har. Du kanske vill åt en liknande design med andra ord! Jag tänkte därför berätta om sajten Wheels24.se som säljer just detta, lyxiga fälgar i unika designs som lämnar lagret inom 24 timmar.

Allt handlar inte om märken utan det är helheten och kvalitén, allt för ofta ser jag tjejer som tror dom ser så fab ut för att dom har en Gucci väska. Men sen toppar dom outfiten med ett par tights och en kappa dom haft 50 gånger. Då spelar ofta ingen roll om du har märkes om inte helheten ser bra ut. I slutändan kommer det bara se billigt ut och din Gucci väska kommer ifråga sättas om den är falsk!

Det är därför jag uppmuntrar att i stället satsa på helheten på din bil, håll den ren, skinande. Det finns ingen som vill åka i en bil som luktar Donken och där baksätet är en papperskorg. Det behöver inte vara en värsting bil men så länge den är ren och glänser någorlunda kommer du utstråla att du faktiskt kan ta hand om dina saker och det säger mycket om en människa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *