Snygg och mångsidig Dramaten väska

Det är inte endast dom äldre människorna som ser fördelen i en Dramaten väska, faktum är att det är blandad publik som använder dom här på Östermalm. Varför bära tungt när man kan Dra-maten ? där av namnet. Fyndigt!

Jag brukar källsortera i mitt hushåll och källsorterings stationen är dessvärre inte direkt runt hörnet,  utan ligger ett par kvarter bort från. Så antingen har jag fått välja på att gå flera gånger, eller lasta på riktigt tungt. Nu har jag valt att istället investera i en Dramaten väska som gör att jag kan dra mina tunga glasflaskor osv. Praktiskt!

Dramaten väskan från Rolser

Är väldigt stabilt byggda och passar mig som tänker hållbart och heller satsa på bra kvalité och snygg design. Rolser är en av mest sålda och bästa Dramaten väskorna på marknaden och är jämt och ständigt med i olika ”bäst i test”.

Jag valde en modell av Dramaten väska som kan stå av sig själv och som har en stilren svart utförande från Bags4fun.se som har ett brett utbud av väskor och jag har handlat tidigare från dom och har snabba leveranser och bra priser.

Gå på mässa tips från mig

Att gå på mässa en hel dag kan vara både utmattande för fötter och tungt för axlar. I år har jag tänkt om då jag fick ont i ryggen av senaste mässan av att gå runt och bära på tunga goodiebags. Så till alla kommande mässor så kommer jag kunna ha det lite bättre. Det ska bli så skönt att min Dramaten väska och rullar runt med i alla montrar.

Vill jag hälsa på någon kan jag helt enkelt ställa vagnen vid sådan då den står av sig själv och med de olika facken har jag nära till visitkort och vattenflaska utan att axlar och rygg tar skada. Denna jag beställde klarar 20 kilo så ja det kommer rymma bra! Nu ser jag verkligen framemot nästa mässa! Den här gången kommer jag inte tacka nej till saker som väger.

Jag ska på en mässa i maj och en i september inom skönhet och hälsa!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.