Bra tips

Osram LED är en nya är en nya innovativa belysningen

-samarbete med Lampornu.se-
Har ni hört talas om Osram Led? Om inte så är det en ny version av Led-lampor som och är tillverkade med den mest energieffektivaste teknologi du kan få i en lampa och genom att använda dessa så minskar på kostnader och sänker sin energiförbrukning med 90%.

Det har redan blivit mörkare tider och jag håller personligen tänd fler lampor och i skrivandes stund har jag 2 lampor igång, inte för att det behövs men för att jag tycker om när det är lite upplyst. Vad det kostar med el är egentligen inget jag tänkt på då det ingår i min hyra, men jag minns det kunde springa iväg en del under vinterhalvåret när jag ej hade denna förmån.

Osram LED
Osram LED

När jag tänker led-lampor så tänker jag lampor som ovan bild, men faktum är att Osram lampor finns i vanliga modeller, som passar i kronlampor, vanliga glöd-lampformat, dimmer funktion och kan enkelt vara en ersättningen för dina konventionella lampor.

Elle decoration, vardags inspo med lampor
recidencemagazin.se

Älskar denna hall med mörka golvet och denna underbara lampa, drömmer om att ha en sådan bred öppen hall i framtiden

snygg hall
elle.se

Det är även fint ha en hall med mörka väggar, jag älskar verkligen dessa dörrar dom har här. Det är verkligen min smak rakt av. När man målat väggarna mörka tycker jag det är viktigt att arbeta med belysning och jag upplever att det blev lite för mörk i taget här. Det kanske kunde varit fint med inbyggda spotlights här 🙂

Jag som älskar att spara in på pengar kunde läsa mig till att dessa Osram ledlampor har lägre strömförbrukning längre livstid än vanliga lampor och man kan spara upp till 90% på energi- och underhållskostnader och man kan med enkelhet successivt byta ut alla sina lampor mot mer moderna med tiden känner jag. Jag kommer definitivt lägga bokmärke på Lampornu det är dags att köpa hem lite lampor!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.