Bra tips

Spara pengar genom samla lån

Samarbete med www.privatlån24.se

Det dyra med lån är räntan och har du flera lån kan det bli jätte dyrt faktiskt. Nyligen berättade en vän att hon hade tagit ett lån för lösa olika smålån och sparat 1000kr i månaden. Det är väldigt mycket pengar som man kan ha roligare för. I första åtanke kanske man tror att det inte kommer göra så storskillnad att se över sina  lån, dels kan det vara jobbigt, tråkigt men också väldigt tidskrävande. Det är väldigt praktiskt att använda sig av en jämförelse sajt för lån där du kan samla lån och minska dina räntekostnader.

Dock är det första att man ska se till att få ett vettigt lån från första början och man då råkat ta ett till lån så är det oftast alltid bättre ta ett större lån. Ju större lån desto lägre ränta, jag vet inte riktigt varför det är så men det är oftast för att man har dom över en längre tid och företaget tjänar pengar på kringkostnader som avi-avgift, uppläggningsavgift och så vidare.

Det viktigaste jag tycker är att försöka hålla sina kostnader så lågt som möjligt för det är inte inkomsterna som är det är det viktigaste alltid utan det är utgifterna.

Tänk om man har höga utgifter och så minskar inkomsterna för att man blir sjuk eller arbetslös, då är det inte roligt att ha höga utgifter och ens möjligheter att få lån är inte så bra om man inte ha inkomst och så sitter man där med utgifter som inte går att lösa för att man var för lat att ordna med det när man väl kunde. Personligen har jag försökt minska på alla mina kostnader för att känna mig bunden till något. Det kommer dock sa sin lilla stund att bli av med Csn-lånet och på det har jag inte koll på vilken ränta det är. Det är även viktigt att inte konsumera för mycket. Det är något jag gjorde mer av förut och nu jag blivit mer åt hållbarhet. Men jag tror jag blivit mättad av alla goodiebags och att jag försöker testa och använda det mesta och det bidrar till att jag får färre utgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.