Shopping

Numera handlar jag det mesta online

handla online

Handlar du mycket online? Jag handlar numera så mycket jag kan online och igår kom min leverans Budbee med mina proteinpulver och även min matleverans och det var väldigt skönt att slippa bära hem 5 kilo grillkol. 

Jag minns för många år sedan när Nelly lanserade sin webbshop och många ifrågasatte om det skulle kunna gå att sälja bikinis online, om det gick?

Grundaren bakom Nelly är Jarno Vanhatapio och som numera står bakom det snabbväxande modebolaget NA-KD. Tycker du om att lyssna på podd så lyssna när han deltar i Framgångspodden.

Förr så tyckte jag det var ganska så jobbigt att handla online men numera så sparas all information med cookies och det är så smidigt att betala med swish osv. Det enda som blivit aningen mer krångligt är att vissa företag inte skickar med en returblankett för att spara på naturen och det försvårar för mig som inte har skrivare här hemma, däremot så kan man ibland visa streckkod hos Postnord och få returblanketten. Det tycker jag är smidigt.

Största anledningen till att jag handlar online är att jag sparar tid och pengar och speciellt om jag använder mig av rabattkoder. Men den andra anledningen är att det inte tillför så mycket att handla i butik, man märker att många som arbetar i butik är trötta och inte alls på hugget. Många går in i en butik och provar för att handla online då butikerna inte inte tar emot rabattkoder trots att deras nätbutik ger det. Vem vill förlora på handla i butik?

Jag tycker även att dom som arbetar i en butik, vilket jag har gjort tidigare i mitt liv borde få provision om dom är duktiga säljare men det brukar sällan ges. Jag själv var en riktigt bra säljare och slet hårt för nå min budget, men sen fanns det andra som arbetade mer lagom och ändå fick samma lön. Om inte butiksdöden ska inträffa så behöver butiksägarna tänka om och ge en oss köpare en bättre upplevelse för det är trots allt roligt att även handla i butik och få klämma och känna på sakerna:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.