Uncategorized

Nedräkning med tandställningen

Allt har sin tid och nu har tiden kommit då det är mindre tid än när jag började med tandställningen hos Aquadental 🙂 Som jag satte in den i September och ja nu börjar jag se mål i sikte. Lycka!

Happy me today!!!!

Fint och fräscht, jag undviker ställen som ser ut som sjukhus…det ska vara mer plastikklinik känsla! Lyxigt!

Här har ni André som är expert på det här med tandställningar så boka honom om ni vill fixa tandställning med samma person som mig!

André  är förvånad hur snabbt mina resultat kom, vi slog vad om detta och det ser ut som det är jag som vinner vadet på att detta projekt tar kortare än det brukar göra 1-1/2 år. Vinner jag så spar jag några tusen i ökad kostnad! Jag hade sagt: äsch det här tar ca 9 månader, på sin höjd ett år max!

Vet ni jag ska slipa lite på mina undertänder, jag är missnöjd med det är lite hackigt på 2 tänder. Om dom inte vill köper jag en fil själv och gör som Marie, filar mina egna tänder haha!

Ni förstår säkert att håller man på med fixa tänderna perfekt så ser man fel man inte visste man hade innan och nu har jag reflekterat över att mina ena tand bredvid framtanden är lite mindre än den på andra sidan så jag fixar det, why not? Lika bra göra det här så jag får lite med bloggmaterial åt er 😉 och jag kan inte vara ensam om detta? Och plus så får min plånbok svettas lite till, plånboksgymmet haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.