Uncategorized

Slutskedet på dom perfekta tänderna är porslinsfasader

-Samarbete med kockumochkockum.se-

Det här med tänder är något som jag tycker är ganska så intressant och baserat på vad Instagram säger att jag tycker om att kika på, så kommer det en hel del bilder med människor som fixar sina tänder, det är fascinerande över vad som faktiskt går att göra. 

Många gånger kan man tro att det behövs en tandställning för att fixa till tex en framtand eller en sne tand som ligger över en annan. Men efter ha sett mängder med videos på tänder har jag sett att man slipa ner tanden till en kon och sedan fästa som en ny tand på tanden,  vilket är något ännu mer avancerat än en porslinsfasad. Dock kommer du aldrig någonsin ha din gamla tand tillbaka

Det är lite så att har du inte fin form på tänderna så kommer inte en tandställning hjälpa hela vägen, något som jag är intresserad veta mer om är om man kan förminska tänder. Hur mycket det går liksom, stora sockerbitar på tänder upplevs nämligen inte så kvinnligt. Nu har jag inte det, men jag är bara allmänt nyfiken! Det är så sorgligt att många som inte vågar le eller skratta på grund av missfärgade, skadade eller sneda tänder. Ni vet att jag skrivit om banklån tidigare, ett lån för att fixa tänderna det är något jag anser faktiskt kan vara ett vettigt ändamål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *