Idag tog jag bort min tandställning

Kära läsare idag tog jag äntligen bort min tandställning som jag har haft på mina undertänder i 8,5 månader! Lycka! Det har varit en process som varit rätt jobbig emellanåt och nu känns det ovant att den är den är borta. Faktum är att jag precis hade blivit ett med den och nu den i sopporna. Jag brukade ofta göra en grej med läppen så att tandställningen liksom strama på läppen och när jag gjorde det idag av ren av vana så fanns det inget att bromsa upp, en lite kontrast men absolut inget jag sörjer haha!

Här kan ni se slutresultatet efter min tandställning 

Jag känner typ att undertänderna plötsligt ser större ut än innan nu när då dom faktiskt ställde om rötterna på tänderna till att gå mera utåt. Vilket är bra, jag tycker inte om för små tänder. Det känns som att det kommer ta ett par dagar för tänderna att sätta sig på nytt och jag har fått en vajer på baksidan av tänderna för att det hålla tänderna raka resten av livet. Just vajern har dom ändrat på sen ”back in the days” för nu tar dom avtryck på ens tänderna och sedan får man komma in 14 dagar senare och sätta fast special beställd vajer som passar tänderna. Det är lite annorlunda jämfört mot förr, då alla hade samma båge. Det är mycket bättre med denna typ av vajern som Aqua dental har och som jag verkligen tycker är riktigt bra på tandlegering, länkar fall ni vill veta mer. 

Efter att tandställningen var borttagen så gick jag in till Victoria Secrets som var på vägen hem och köpte mig en liten present till mig själv som varit så duktig. Det blev en body mist som jag verkligen tycker är bra att spraya på ytterkläder, i rummet, på kläder med mera. 

Nej men nu blir det väl att spegla sig lite och vänja sig och går i funderingar att skaffa tandställning, så fixa era tänder för det är det verkligen värt och det är mycket finare ha raka tänder! 

 

2 reaktioner på ”Idag tog jag bort min tandställning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.