När du är på semester får din hund bra hundpensionat

 

När jag var i London såg jag en annons om hundpensionat, några åkte iväg på semester och hunden deras älsklig fick sitta i en liten bur. Stackare, som tur är kan man via Changdobels som har hundpensionat i Stockholm hitta rekommenderade utvalt pensionat,  som gör att även din hund får en trevlig semester från hemmet medans du är iväg.

Jag bor på Östermalm, Stockholms mest hundtäta område skulle jag tro? Vet inte om sådant mäts. Mina vänner har hundar och dom har berättat att trycket är väldigt hårt på hunddagis. Man får köa likt man gör för barn. Det är nästan som ett andra hem tanke på hur många timmar per dag dom får spendera där. Changdobels huddagis har olika avdelningar för stora och små hundar, men vi har även flera mindre grupper. Hundar är precis som människor, vissa gillar att vara sociala och umgås med andra inte.

Har man inget behov av att ha hunddagis men man behöver det kanske en dag så har dom en tjänst där man kan lämna över bara en dag. Då betalar man en dagstaxa, det är väldigt smidigt.

Har man köpt en hund och inte vet hur man ska uppfostra den har dom kurser som, valpkurs, vardagslydnad för hund, aktivitetshelg, koppelträning, inkallning med mera.

Det är väldigt bra, hur jobbigt är det inte när man hör en hund skälla hela dagarna i trappuppgången för den inte vet bättre?

Det är även väldigt socialt säkert att gå på kurs, hade jag haft en hund hade jag gärna gått. En väluppfostrad hund är dessutom mer lätt att lämna ifrån sig till vänner och bekanta om man behöver hjälp.

På torsdag ska jag gå ut och gå med Linneas hund Rufus då hon är iväg och jobbar, hon precis fått ett behov av hundpassare då hon numera bor själv. Hon vill inte lämna sin älskling vart som helst så jag hjälper till medans hon får hunddagisplats

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.