Bra tips

Tack för att Datorreparation finns

Nyligen hade jag riktigt otur då min dator helt plötsligt slutade fungera efter att jag rengjort tangentbordet. Min Mac hade sonika fått en fuktskada och det är verkligen inte att leka med. Först så började jag med att fråga en vän om vart jag kunde lämna in datorn för reparation och han sade att alla ställen nuförtiden skickar iväg datorerna och att det kommer ta flera dagar och hänvisade mig till Mac i Täby. Nja lite långt dit, så jag Googlade runt och ringde 1 ställe innan jag fann Compucraft.

Datorreparation till bra pris

Priset skiljer sig verkligen åt på datorreparation och man är ofta lite desperat när datorn har gått sönder. Speciellt om man arbetar med den hela dagarna. Det känns därför lite extra aktuellt att göra en recension i fall om någon annan är i liknande situation. Jag är jätte nöjd,  trevlig personal och kan det dom utlovar. Dock ska vi ta tag i framöver köpa några företagsdatorer så vi något fräschare!

Livet utan dator reflektion

Medan jag väntade på att dator skulle repeteras och så hade jag plötsligt mycket mer tid över till att reflektera över livet. Ibland hade jag till och med jätte tråkigt, det händer nästan aldrig mig. Jag visste redan innan att jag satt väldigt mycket bakom skärmen men det lustiga var jag aldrig fick någon riktig abstinens, det trodde jag att jag skulle få. Men jag tog aldrig ledig under julen, så jag tog tillfället till akt slappa lite. Jag passade på att ringa kunder, jobba med företags Instagram och det är förvånansvärt hur mycket som går skötas via telefonen. Dock åkte jag till kontoret och jobbade på vår stationära dator en dag. 

Kungstensgatan 28 113 57 Stockholm

 

 

(1) Comment

  1. Du borde göra backup ifall det händer igen 🙂

    Läs här om det: https://www.proffsit.se/tips/backup-nas/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.