Uncategorized

När det inte räcker med att organisera bland kläderna

Är du som mig som tycker om att se på videos när människor organiserar sina kläder och att ha det organiserat hemma? Sådan person är jag (ibland) och jag kan säga såhär jag har kastat över 50 påsar med onödiga saker från mitt hem och förråd för att få ett lättare liv. Detta har jag gjort över en längre tid och mitt mål är att få det lite bättre. Ett väldigt bra knep om du går i tankarna att flytta framöver så slipper det blir så jobbigt när det väl är dags.

Vore bra med ett större förråd..

Jag önskar jag hade ett stort förråd som jag kunde gå in och stapla lådor och markera vad ut innehålet i lådan är, men det är dessvärre så har jag ett litet förråd som nu är fullt till bredden. Det är nämligen så att jag har hellre har ett tomt hem och ett överfullt förråd än tvärtom. Jag vill känna lättnad när jag kommer hem att det är rent och fint utan för mycket saker. 

Jag behöver förvaring NU, kan inte shoppa mer….

Organiserat bland kläderna

Är det något som är frustrerande så är när man inte hittar det man vill ha på sig på morgonen. För att en outfit ska se fulländad ut så behöver ha mer en en tröja och en byxa. Helst så behöver man matcha det med ett par örhängen och en klocka, kanske ett skärp osv för få en genomtänkt outfit. Men det kommer till en gräns där ytan man bor på inte har tillräckligt med förvaringsutrymmen och det blir svårt att finna sina saker utan att behöva riva ut allt. Frustrerande!

Det är viktigt med ett boende med bra förvaring

Många boenden har knappt några garderober och det är något jag saknar i mitt hem, när jag flyttar till större boende så är garderober en hög prioritet för mig. Jag helst ha en walk in closet. Det måste nästan vara så man i  förr i tiden inte hade lika stort behov av förvaring för våra kläder som nu tanke på hur lite förvaring många boenden har.

Jag är en person som vill ha mycket av allt, många beige klänningar i olika modeller, skor av samma färg i olika modell, jag blir smått galen inte få rum med jag behöver, så jag funderar köpa en hel garderobsvägg här hemma.

Att vi inte får plats med våra saker måste vara en av de vanligaste anledningen att vi flyttar tror jag. Vad tror du? Och bor du i Stockholm precis som jag så finns peterakare.se som är en flyttfirma som funnits sen 1984 till din tjänst. Dom erbjuder gratis utlån av kartonger vilket är riktigt bra!

Flyttpacka kläder

Har man större mängder kläder så skulle jag säga att klädpåsar är väldigt bra använda, sådana man hänger på ställning som stänger ute doft och fukt. Så att man enkelt kan hänga in dom i garderoben utan få onödig skrynklor. Även skor vill man ju verkligen inte ska bli förstörda, dom kan man lägga i original kartong eller köpa mindre kartonger i genomskinlig plast. Just förvara större mängder skor tycker jag personligen är svårt hur man gör det bäst så att man enkelt kommer åt dom. Återigen ett stort förråd behövs förvara skokartonger. Jag har en polaroid kamera som jag kan fota mina skor med och ha på alla mina skokartonger! Att lägga kläder i en sopsäck är verkligen inget för mig. Däremot kan man typ göra ett hål för en galge och hänga kläderna i en sopsäck sedan hänga det på en klädhäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.