Uncategorized

Lite halvnördiga organisations videos

Har du sett videos på Youtube som handlar om att organisera i hemmet? Jag brukar kika på sådana på kvällarna ibland för det är rogivande. För mig är det stressigt se köksskåp som inte är organiserade. Jag drömmer om när jag har en stor walk in på closet och en skafferi i köket och mängder av skåp i köket där jag kan köpa burkar, lådor och organisera och skriva på burkarna. Det är verkligen något jag ser framemot att börja med!

Just nu har jag mätt lite här hemma och ska handla lite sådana tillbehör och börja få ytterligare struktur. En sak jag kom och tänka på är att standardkök i Usa är fulare än dom vi har i Sverige, små luckor och ser ut som miniatyrkök typ. Dock det vi har i Sverige i hyresrätter är inte heller så fint men helt klart bättre. När jag bor större får jag filma sådana videos helt enkelt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.