Shopping

Mina nya märkessolglasögon

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.05.18

gucci glasögon

Mina nya Gucci solglasögon på LV katalogen som kom hem nyligen, lyx med lyx! Vilket innehåll i katalogen, ha begär!

äkta gucci

Med solglasögonen från Smartbuyglasses kom det ett äkthetscertifikat, putsduk och ett fodral i äkta skinn tror jag. Det kändes väldigt välgjord iaf 🙂

Jag gillar dom massor och dom kommer att användas flitigt när det är mer soligt ute, jag uppskattar att dom är väldigt lätta och det är mörk glas som är tonat. Är det bara mörk tycker jag kontrasten kan bli för mörk, ni vet när man går ute och kommer in på hotellet men ändå inte vill ta av sig solglasögonen för man inte har smink. Jag lever i brillor under sommaren, det är inte bra för ögonen att få stark sol i dom.

DSC00573

Jag valde storlek 56 på dessa, jag gillar stora glasögon så man blir mer privat. Haha man kan tro jag vill dölja mig lite som en kändis, men typ. Nästa gång när jag beställer blir det storlek 55.  Här kan ni se mina Gucci Smartbyglasses Behöver ni nya solglasögon, vanliga glasögonen, solglasögon med styrka så rekommenderar jag er verkligen att gå in på deras sida. Leveransen var jättesnabb och det var med DHL.

GG 3751/S

Dom här Gucci ligger på 50% så endast 1393kr

Jag har en förkärlek till skölpaddsmönster, ni vet inte hur många glasögon jag köpt i den färgen. Den är perfekt om man inte kan bestämma sig mellan svart eller brunt. Passar väldigt bra om man har blont hår tycker  jag 🙂

-samarbete-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.