Shopping

Konsten att välja vilken stil man är på glasögon

Gud vad svårt det är att välja vilken stil jag är på glasögon, nu har jag synen kollat 14 dagar sedan och idag var jag förbi för se på Chanel glasögonen jag beställt för att kika på. Men plötsligt så kändes dom inte längre rätt. Dom kändes för mesiga och behöver leta på nytt.

Jag kommer gå förbi butiken när jag är topp fixad och har provar humör, eventuellt att jag tar med mig en vän som smakråd. Han i butiken var trevlig och hade bra känsla om personligheter och sade att jag är mer trendigt och kan bära mer djärvt. Dom jag hade valt först var ganska så tunna men ändå fina. Saken är väl att det vore bättre ha 2-3 par att välja emellan så att man kan anpassa sig för dagen, jag tror nämligen det är bästa alternativet för mig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.