Min smak på tavlor är delvis abstrakt konst

Det är väldigt trendigt att inreda väggarna med olika posters och det är riktigt fin och jag har själv en hel del. Men något jag tycker är riktigt snyggt är även tavlor med abstrakt konst som egentligen inte föreställer något mer än vackra färger. Det är så himla fint. Det som är spännande med den typen av tavlor är att det är betraktaren som avgör vad som den ser, konstnären kanske tänkt på ett vis men det finns liksom inget ”rätt eller fel”. Det tycker jag gör att konsten känns mer neutral och passar i dom flesta typer av inredning, det är både elegant och modernt, men även med en touch av lyxigt! Man kan med all fördel fylla upp en hel vägg med en stor tavla. Idag inreder vi väldigt vitt och stilrent och det nästan bli för stelt för min smak.

Jealousy mynewart
Jealousy av My New Art

När jag tänker på konst så tänker jag på Sex and the city där en av tjejerna arbetade på en konstmuseum, det känns så härligt att strosa runt på olika museum en höstdag med en kaffe i handen. Det troligtvis inte att man köper med sig något hem då utan att man använder det man har sett till inspiration när man själv i lugn och ro köper billiga tavlor på nätet för en bråkdel av priset.

kk

Museum i NY som är otroligt populärt

Skärmavbild 2017-08-21 kl. 20.24.11

Börjar fundera lite på vilka konstmuseum vi har här i Stockholm, det har aldrig varit något som jag tagit mig tiden för. Tror det eller ej men jag har inte ens varit på Fotografiska mer än i shoppen där man köper med sig hem fotokonst. Istället tar jag del av min ”konst” i mitt egna hem och idag med alla handmålade canvastavlor så är det faktiskt riktig konst trots att vem konstnären ofta är okänd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.