Bra tips Inredning

Designa din egna handmålade oljemålning som canvas tavla

När det gäller heminredning vill jag gärna känna att mitt hem känns unikt och har en personlig touch. Det ska kännas genomtänkt och på väggarna vill jag gärna ha konst som ger mig lugn och ro, något vackert att lägga ögonen på helt enkelt.

Jag har haft samma tavlor ett par år nu och det är inget fel på dom men jag känner att det vore roligt att förnya väggarna lite men några nya canvastavlor.  Det finns många sidor online som säljer tavlor med posters som man ramar in men jag fastande lite extra för Feelhome som även erbjuder handmålade tavlor.

Att man kan man designa sin egen handmålade oljemålning

Det tycker jag kännes så himla häftigt, undra vem det är som sitter och målar tavlorna? Det kanske värsta okända konstnären som väntar på sitt genombrott. Jag tycker gillar abstrakt konst så man skulle kunna fota något som har lite fina färger och få det på tavla! Det vore något 🙂

Canvastavla efter eget motiv
Canvastavla efter eget motiv- feelhome

Wow vad bra målat! Jag blev lite exalterad över denna sajt så jag har ordnat så att vi nu får 20% rabatt på allt i Feelhomes online tavelbutik 🙂

Rabattkoden är: feelhome20%

cool hundtavla på canvas
cool hundtavla på canvas från Feelhome

Deras instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.